top of page

Autentisk, ærlig 
antropolog

Mit navn er Kira Pumali Pedersen. Jeg er en 33 årig pædagogisk antropolog, som er forlovet med Martin. Sammen har vi to børn, Rose og Falke og bor i et lille rækkehus med masser projekter. Jeg er adopteret fra Sri Lanka og kom til Danmark, da jeg var 10 uger gammel.

 

I 2019 blev jeg mor for første gang til Rose. Hun kom syv uger for tidligt og min vej ind i forældreskabet var meget tumult. Efter et år startede jeg hos en fantastisk psykolog hos Gaia-Instituttet, som bad mig overveje at tage på hotel i minimum 24 timer. Det skulle jeg ikke overveje længe og efter et døgn alene, kom jeg hjem med gå-på-mod og passion. 
Det havde taget mig lang tid at acceptere, at jeg havde det svært med forældreskabet og var gået ned med en efterfødselsreaktion. Med overbevisningen om, at jeg ikke kunne være den eneste, som havde det svært, oprettede jeg derfor Instagramkontoen "Forældrereaktioner".

Siden er der sket meget og jeg deler nu om de fleste aspekter af mit og min families liv. Der gik ikke lang tid før jeg opdagede, at jeg ikke kan skille min oplevelse af forældreskabet med adoption, Roses liv som præmatur, mental sundhed og ja, alt andet. 


Jeg har i over 10 år har kæmpet med min mentale sundhed, som har været igennem en præmatur fødsel, en svær graviditet anden gang og to lynfødsler. Jeg er en antropolog, som tændes ved at se tendenser og problematikker, og jeg er en kreativ sjæl, der får mine følelser ud gennem fingrene. 

Til daglig er jeg ansat i Hørsholm kommune (når jeg ikke er på barsel med lillebror Falke) og ved siden af arbejder jeg i forbindelse med mit arbejde på Instagram med forskellige samarbejder og formidlingsopgaver.

I alle aspekter af mit liv er ærlighed og autenticitet kodeordene. 
Efter mange års kamp med at skjule depression og angst, samtidig med at ville leve op til 2010'ernes standarder for krop og uddannelse, har jeg fundet mig selv.


Jeg er landet et sted, hvor der ikke længere er behov for at skjule hvem jeg er - hvilket er et ønske jeg for alle mine medmennesker. Derfor er det uhyre vigtigt for mig at dele ud af både op og nedture. 

17988442621598920.webp
17958848386837105.webp
17973888703544247.webp

Her kan du blandt andet finde mig

12.png
10.png
11.png
9.png
6.png
3.png
bottom of page